گرامر آینده استمراری یا گرامر future continuous برای صحبت کردن درمورد اتفاقاتی که در آینده رخ خواهند داد و ادامه دار خواهند بود استفاده میشود. پیش نیاز یاد گرفتن این درس آشنایی با گرامر آینده ساده انگلیسی است. این ساختار نیز مانند زمان آینده ساده و آینده احتمالی، در جملاتی که برای تحلیل و پیشبینی درمورد آینده بیان میشوند کاربرد زیادی دارد.
در این جزوه از سری آموزش گرامر انگلیسی صفر تا صد، قرار است مروری بر مفهوم زمان استمراری و ترکیب شدن آن با گرامر آینده داشته باشیم، پس با ما همراه باشید.
جملات آینده استمراری انگلیسی موقعیتی را توصیف میکنند که در آینده شروع شده و ادامه خواهد یافت. بنابراین این عمل در زمان حال هنوز شروع نشده است. نقطه پایان این عمل نیز مشخص نیست.
.I will be working for a big corporation when I graduate
وقتس فارغ التحصیل بشوم، برای یک شرکت بزرگ کار خواهم کرد.
.They will be playing with their sister all the time when she is born
وقتی خواهرشان به دنیا بیاید، تمام مدت با او بازی خواهند کرد.
.She will be staying with us
او پیش ما اقامت خواهد کرد.
.The market will be thriving
بازار در حال رشد خواهد بود.
برای ساختن جملات گرامر future continuous، باید به فعل اصلی جمله –ing اضافه کنیم. بر خلاف جملات زمان گذشته استمراری و حال استمراری، در زمان آینده به جای افعال to be از فعل کمکی آینده will استفاده میکنیم.
.We will be talking all day
ما تمام روز حرف خواهیم زد!
بنابراین فرمول ساخت جملات آینده استمراری مانند زیر است:
Subject + will + main verb + -ing + the rest of the sentence
برای یادگیری بهتر مفهوم جملات استمراری، پیشنهاد میکنیم این درس را در کنار سایر گرامرهای استمراری یاد بگیرید. در سری آموزش گرامر صفر تا صد زبان انگلیسی به گرامر زمان حال استمراری و گذشته استمراری انگلیسی نیز پرداخته شده است. همچنین زمان آینده کامل که با گرامر will be pp شناخته میشود نیز برای درک بهتر این درس مناسب خواهد بود.
این مورد نیز مانند بقیه بخش های جزوه گرامر منفی سازی با حروف منفی سازی انجام میشود. برای منفی کردن جملات آینده استمراری، کافی است حرف منفی ساز not را به فعل کمکی will اضافه کنیم. حالت مخفف این دو کلمه در کنار هم به صورت won’t نوشته میشود:
.I won’t be working for a big corporation when I graduate
وقتس فارغ التحصیل بشوم، برای یک شرکت بزرگ کار نخواهم کرد.
.They won’t be playing with their sister all the time when she is born
وقتی خواهرشان به دنیا بیاید، تمام مدت با او بازی نخواهند کرد.
.She won’t be staying with us
او پیش ما اقامت نخواهد کرد.
.The market won’t be thriving
بازار پیشرفت نخواهد کرد.
برای پرسشی کردن این جملات، باید فعل will را از جمله حذف کنیم. اگر جمله معنای احتمالی داشته باشد، باید به ابتدای جمله فعل would را اضافه کنیم:
?Would you be working with Tesla after graduation
آیا شما بعد از فارغ التحصیلی با تسلا کار خواهید کرد؟
در صورتی که معنای جمله به زمان آینده و برنامه های از پیش تعیین شده اشاره داشته باشد، باید از ساختار to be + going to استفاده کنیم. برای سئوالی کردن این ساختار، باید فعل to be را به ابتدای جمله بیاوریم، در این حالت میتوانیم به جای فعل اصلی از ساختار be + gerund استفاده کنیم، و یا ing را از فعل حذف کنیم.
در هر دو حالت، تغییری در معنای فعل ما به وجود نخواهد آمد.
?Is she going stay with us?/ is she going to stay with us
آیا او تصمیم دارد پیش ما بماند؟
حالت سومی نیز برای پرسشی کردن گرامر آینده استمراری انگلیسی وجود دارد. این حالت بیشتر در حالت محاوره کاربرد دارد. در این حالت، به جای آینده استمراری از گرامر پرسشی زمان حال استمراری استفاده میکنیم:
?Are they coming here next summer
آیا آن ها تابستان بعد به اینجا خواهند آمد؟
امیدوارم این درس برای شما مفید بوده باشد. برای تسلط بیشتر روی گرامر زمان حال کامل، پیشنهاد میکنم مقاله نحوه پرسشی کردن جملات حال کامل را نیز بخوانید. در صورتی که سوالی در زمینه زمان ها و به خصوص زمان حال کامل داشتید، برای ما کامنت بگذارید.
در پلتفرم آموزش آنلاین زبان تیکا از راه دور با بهترین اساتید زبان انگلیسی کلاس آنلاین خصوصی داشته باشید. در صفحه اساتید زبان تیکا ، استاد زبان خود را انتخاب کرده و در روز و ساعت دلخواه خود زبان یاد بگیرید. همچنین با استفاده از اپلیکیشن یادگیری زبان انگلیسی تیکا می توانید از صفر و به صورت آفلاین زبان انگلیسی را یاد بگیرید.
مقالات مرتبط:
آموزش گرامر آینده ساده (Simple Future) | آموزش گرامر انگلیسی جلسه 14